Novellekonkurrence

Novellekonkurrence

Velkommen til KRABATs Folklore Novellekonkurrence:

Novellekonkurrence om den danske folketro. Gårdfolk, lygtemænd, lindorme og ellefolk er bare nogle af de væsner, der findes i den danske folketro. Mytiske skabninger, der går igen i fortælling efter fortælling. De kan få dig til at gyse, til at håbe og til at tro.

Nu indbyder Forlaget KRABAT forfattere til at deltage i en novellekonkurrence, hvor historierne skal tage udgangspunkt i den danske og nordiske folketro. Om du skriver gys, kærlighed eller en anden genre, er helt op til dig. Det vigtigste er blot, at du bruger et eller flere elementer fra folketroen og at det er det, der bliver det gennemgående tema i din novelle. Hvordan du vinkler det, er helt op til dig.

Det tekniske:

Målgruppen: Unge i aldersgruppen 13+

Omfang: 4.000 – 8.000 ord

Formalia: Klik her for indsendelse af manuskripter.

Deadline: 15/3-2021, til: krabatkonkurrence@gmail.com

Udgivelse

De bedste noveller udgives som papir og e-bog i en antologi på forlaget KRABAT. Hver forfatter får fem frieksemplarer og mulighed for at købe flere med rabat.

Forlaget KRABAT forbeholder sig retten til ikke at udgive novellesamlingen, såfremt der ikke indsendes nok manuskripter i passende kvalitet.

Vi råder forfattere til at orientere sig grundigt i emnet, da vi ud over et velskrevet manuskript vægter folkloren højt.

Novellekonkurrence